Over Palmarius

Welkom bij Palmarius, uw toegewijde partner in schilderwerken en renovatie. Al meer dan twee decennia hebben wij met trots vakmanschap, betrouwbaarheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel gehouden.

Wat onderscheidt Palmarius? Het is onze toewijding aan persoonlijke service en directe communicatie. Bij Palmarius geloven we in het belang van een persoonlijke benadering. Daarom staat het maken van een afspraak voor een persoonlijke inspectie centraal in onze werkwijze. Wij begrijpen dat uw huis geen standaardproject is, en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw stijl en behoeften.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bij Palmarius geloven we in transparantie en klantgerichtheid. Voor een nauwkeurige inschatting van uw project en om tegemoet te komen aan uw specifieke behoeften, bieden wij vrijblijvende offertes aan.

Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen ervoor dat onze ervaren specialisten persoonlijk bij u langskomen.

Of het nu gaat om schilderwerk, voorbehandelen van wanden, renovlies behang, of latex spuiten voor wanden en plafonds, wij staan klaar om u te voorzien van een duidelijk overzicht, inclusief alle benodigde details en kosten.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Schilder nodig?

Neem vandaag nog contact op met ons en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Kom met ons in contact

Heeft u vragen, wilt u een offerte aanvragen of wilt u meer informatie over onze renovatiediensten? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres

Korte van Meeuwenstraat 5

5243 TC Rosmalen